Coco superfood ijs

IMG_8385

Yum…IJS! Misschien jouw guilty pleasure? Zeker nu de zomer eraan komt, de dagen steeds warmer worden is het heel verleidelijk. Als je toch eens lekker en verantwoord wilt genieten, wil ik je graag voorstellen aan dit nieuwe ijsje! Het is niet alleen biologisch, maar ook vegan en lactosevrij! Klinkt bijna te goed om waar te zijn, niet?

Ice Cream Factory zocht naar de meest bijzondere ijssoort en het resultaat is smaakvol ijs waarin de beste (inter)nationale trends bij elkaar komen en dit is Coco Superfood geworden! Het ijs wordt gemaakt op basis van kokosmelk, waardoor ze dus ook zeer geschikt zijn voor mensen die geen lactose kunnen verdragen. Daarnaast zijn er stukjes superfood aan toegevoegd, waarmee je die lekkere ”Ben&Jerry bite” krijgt maar dan veel gezonder.

IMG_8427IMG_8403

Ik probeerde de twee verkrijgbare smaken ”Acai-kokosijs met mulberries” en de ”Acerola-kokosijs met goji bessen”! Deze laatste (rechts op de foto) vond ik het lekkerst, maar ze zijn allebei erg fris van smaak en zelfs mijn vriend die niet van kokos houdt, vond het ook erg lekker en niet overheersend.

IMG_8404

In dit ijs zul je geen gekke geur- kleur- en smaakstoffen vinden, want het ijs van de Ice Cream Factory wordt met veel zorg en aandacht gemaakt van de beste biologische ingrediënten. En hoe leuk zien de potjes eruit? :D Ik heb er een nieuwe favoriet bij!

De potjes kosten € 2,29 per stuk en zijn verkrijgbaar bij Ekoplaza en de betere natuurvoedingswinkels.

liefs,
lauryann_handtekening

2 Comments

  • juni 1, 2014

    Suzanne

    Ze lijken mij zo lekker! Ik ga ze morgen direct halen!

  • juni 2, 2014

    Emma

    Oh yum! Dit klinkt heerlijk! Sowieso alles met kokos is al een pluspunt haha! Xx