IG fit chicks meeting

IMG_8268

Een tijdje geleden kreeg ik een berichtje van Jenny van Healthyfans over het idee om een Instagram-meeting te houden met een groepje meiden die ook veel met voeding & sport bezig zijn. Ik vond het gelijk een leuk idee! We volgen elkaar allemaal al een tijdje en hebben contact (als in: we weten wat we eten en hoeveel we sporten;)) maar hadden elkaar eigenlijk nog nooit in het echt ontmoet dus dat moest er toch echt eens een keer van komen!

Samen met Bobbi vertrok ik naar Amsterdam en toen werd het wel duidelijk dat treinreizen niet ons sterkste punt is, waardoor we wat later aankwamen dan gepland. Gelukkig werden we opgewacht door Eline, Kaneesha en Carmen waarmee we op zoek gingen naar Roest in Amsterdam, daar zouden we een Hiit (High Intensity Interval Training) workout van de Nike Training Club krijgen. Na een eindje lopen en zoeken (wat voor mij al als workout voelde aangezien ik afgelopen halfjaar zo weinig heb gedaan) kwamen we aan en gelukkig stond de rest nog buiten op ons te wachten en waren dus nog op tijd!

IMG_8344

Ook de meiden Christel en Aranka van Fitgirlcode stonden ons al op te wachten, samen met Merel, Ashley en Laura. Stuk voor stuk mooie, lieve en sportieve meiden. Neem ook eens een kijkje bij hen voor veel inspiratie en een verslagje van deze avond! We werden direct goed verwend met goodiebags met hierin pre-workouts, chocola, proteïne drank en repen en zelfs shampoo en een BB-cream. Super leuk!

Bedankt Body&Fitshop, Alpro, Chocodelic en Lovechock en Jenny die het geregeld heeft. Ook van Nike kregen we nog een goodiebag met oa. het t-shirt  waarop staat ”Lift more, Smile, Repeat”. Iedereen deed het shirt aan en de training kon beginnen!

IMG_8362

Helaas kon ik zelf dus niet meedoen aan de training, omdat ik de afgelopen tijd zo ziek ben geweest moest ik me rustig houden. Maar omdat ik me toch nuttig wilde maken, stond ik klaar met mijn camera om voor fotograaf te spelen ;). Ondanks dat ik er soms ook erg van kan balen en het mega frustrerend is dat dit soort dingen nog niet gaan, was het wel super leuk om te zien! 170 meiden die allemaal zo gemotiveerd zijn en enthousiast de oefeningen meededen op de opzwepende muziek. Wat zag het er zwaar uit meiden, respect voor jullie! En om het vanaf de zijlijn te hebben gezien motiveert mij alleen maar meer om er weer helemaal voor te gaan, alleen dan misschien op een wat ander niveau en in mijn eigen tempo. Maar ook dan kom ik ooit waar ik zo graag wil zijn!

IMG_8199

IMG_8212

IMG_8253

IMG_8259

Na de training zijn we nog met een groepje heerlijk gaan eten bij Bazar, op de Albert Cuyp markt. Heerlijk (en veel!) gegeten. Ik nam de ”Mosàmma”, een vegetarisch ovengerecht met aubergine, aardappel, tofu, kaas, hazelnoten en tomaat met daarbij een salade, rijst en haydari. De hele tafel stond vol met heerlijk eten, het was dan misschien niet zo ‘clean’ als dat we normaal eten maar zo lekker allemaal en vooral dik verdiend! Super om de mensen die je dagelijks volgt, ‘liked’ en waar je dezelfde passies mee deelt te zien en elkaar beter te leren kennen. We waren het er met z’n allen over eens dat dit zeker voor herhaling vatbaar is!

IMG_8273
IMG_8279

Thanks voor de gezellige avond fit chicks! :D

IMG_1174-1024x682
Foto gemaakt door Jenny

liefs,
lauryann_handtekening

2 Comments

 • mei 26, 2014

  Manon

  Weer een leuk verhaal Laury! Fijn dat je zo’n leuke dag hebt gehad :) XXX

  • Laury-Ann
   mei 26, 2014

   Laury-Ann

   Dankje Manon :D super lief van je! X