NIEUW: Blueberry Bicycle TV

1050_bbb_tv

Nieuw jaar, tijd voor een nieuw idee. Al liep ik er al een tijdje mee. Dat ik van fotografie houd wisten jullie misschien al, maar soms is het ook wel leuk om iets te filmen zodat mensen een beter beeld krijgen bij wat je doet en meemaakt. Daarom leek het me leuk af en toe wat korte filmpjes te maken wat ik ontdek en leer op het gebied van gezondheid. Nieuwe producten, workshops of bijvoorbeeld een beurs. En zo is Blueberry Bicycle TV ontstaan! Een youtube-kanaal waar je filmpjes zult vinden over alles wat te maken heeft met gezondheid, voeding en sport. Vergeet je dus niet te abonneren als je op de hoogte wil blijven.

Het eerste filmpje gaat over de Gezondheidsbeurs die afgelopen weekend weer in de Jaarbeurs in Utrecht was. Dé beurs waar gezondheidsfreaks samenkomen om kennis te maken met nieuwste producten en trends op het gebied van gezondheid en voeding en sport. En wat was er ontzettend veel te zien, te proeven en te leren. We maakten kennis met een hoop nieuwe producten en gingen dan ook met tassen vol weer richting huis! Van de hoogtepunten heb ik een korte impressie gemaakt, leuk voor de thuisblijvers. De gezondheidsbeurs in 2 minuten!

Wat vind jij van het eerste filmpje? Zou je meer van dit soort filmpjes willen zien? En wat zou je dan graag willen zien? Tips en suggesties zijn welkom :D
liefs,
lauryann_handtekening

1 Comment

  • maart 26, 2014

    Nina

    Leuk filmpje!