Ontbijt: Havermout met cacao

IMG_3081[1]

Mijn favoriete ontbijt is ongetwijfeld havermout! Zeker nu het weer wat kouder wordt is het heerlijk om ‘s-ochtends wat warms te eten. Het liefst met amandelmelk en lekker veel fruit en superfoods! Waarom dit mijn favoriete ontbijt is lees je hier!

Vandaag voegde ik iets nieuws toe aan mijn ‘ontbijtpapje, namelijk rauwe cacao poeder! Het was zo lekker om de dag mee te beginnen, dat ik het recept graag deel.

Ingrediënten:
- 1 cup havermout
– amandelmelk
– 1 geprakte banaan
– 1 tl kokosolie
– 1 tl kaneel
– 2 tl cacao poeder
– 1 tl lijnzaad
– handje walnoten

Bereiding: 
Warm de amandelmelk in een pannetje totdat het bijna kookt. Daarna meng ik het met de havermout en voeg ik alle ingredienten toe. Even goed mengen en dan heb je een heerlijk ontbijtje! Ik maakte het af met wat koksrasp en amandelvlokken.

Eet smakelijk!
liefs,

lauryann_handtekening

Comments are closed.