Boek: In 28 dagen van gifbelt naar tempel

IMG_3104[1]

Al een tijdje ben ik geïnteresseerd in ‘detoxen’. Het lijkt wel de nieuwe hype, ook op het gebied van voeding en je ziet ook steeds meer cursussen die mensen opleiden tot ‘Detox Coach’.  Maar wat is detoxen nou eigenlijk?  Detox is een afkorting van detoxificatie, ook wel ontgifting of ontslakking genoemd. Tijdens een detox reinig je de organen in jouw lichaam door middel van een dieet, massage, supplementen of een darmspoeling.

Zelf heb ik gemerkt hoe belangrijk het is om daar op zijn minst eens in de zoveel tijd mee bezig te zijn en in mijn geval dagelijks in verband met de medicatie die ik neem is het heel belangrijk om goed te ontgiften. Dit kan bijvoorbeeld met supplementen, middels een sapkuur of de iets minder prettig klinkende klysma’s. Hierover ga ik later meer schrijven! Maar dat je niet persee de hele dag sapjes hoeft te drinken of een darmspoeling hoeft te ondergaan om te ‘detoxen’ laat Jacqueline van Lieshout, detox coach, zien met haar boek ”In 28 dagen van gifbelt naar tempel”. Een boek vol tips en recepten om te detoxen en een absolute aanrader voor iedereen die met gezonde voeding bezig is! Toen ik het boek had gelezen, heb ik ook haar kookboek (Het Tempel kookboek) besteld en wat een heerlijke recepten staan daarin! Ik zal er zeker meer over gaan schrijven en wil zelf ook de de detoxkuur van 28 dagen gaan volgen en mijn ervaringen delen op deze blog. To be continued dus!

IMG_2432
”Arroz Mexicano” die ik maakte. Klik hier voor het recept.

foto
”Rijst met tonijn” Zeker een van mijn favoriete maaltijden geworden, snel klaar en toch heel gezond! Klik hier voor het recept.

 

liefs,
lauryann_handtekening

Comments are closed.