REVIEW: Little Miracles

IMG_8037

Van D-drinks ontving ik een paar weken geleden een heel leuk pakketje met gezonde, biologische energiedrankjes van Little Miracles! Ik was zo benieuwd! Al een hele tijd drink ik alleen nog maar water of kruidenthee, en als je dat eenmaal gewend bent dan smaakt een ander drankje al gauw (vies) zoet! Deze drankjes zijn licht gezoet met agavesiroop. Over hoe goed dit zoetmiddel voor je is, zijn de meningen wel wat verdeeld. De een zegt dat het beter is, vanwege de lage glycemische index (je bloedsuikerspiegel stijgt minder snel) Anderen beweren zelfs dat het slechter is als gewone suiker omdat er veel fructose in zit. Fruitsuikers dus.

Om die laatste reden raad ik mensen ook aan om niet (te vaak) een smoothie met alleen maar fruit te maken. Veel mensen verdragen dit niet goed, luister dus ook vooral naar je eigen lichaam. En alles waar te voor staat is natuurlijk nooit goed! Teveel fructose kan onder andere een negatieve invloed hebben op de lever, de bloeddruk en je cholesterol gehalte. Maar dit zomerse energiedrankje is absoluut geen suikerbom en natuurlijk nog altijd vele malen gezonder dan een frisdrank vol met chemische toevoegingen!

IMG_8059

Wat vind ik van Drink Little Miracles?
Allereerst vind ik de flesjes er super leuk en schattig uit zien, dat zijn jullie vast met me eens! Alleen daarvoor al zou ik ze al uitproberen;) Gelukkig zijn ze ook nog eens gezonder dan andere (fris)drank, omdat ze vrij zijn van kunstmatige kleur-geur-smaak en zoetstoffen! Ik kreeg 4 verschillende smaken toegestuurd, kijk hier voor de smaken. Alle drankjes hebben twee ingrediënten gemeen, namelijk ginseng en acai. Ginseng staat al langer bekend om zijn geneeskrachtige werking en word in verschillende (huid)producten gebruikt. Acai is een echt superfood dat bomvol antioxidanten zit, die vrije radicalen (slechte stoffen) in ons lichaam verminderen.

IMG_8067IMG_8068IMG_8068IMG_8068

Mijn favoriet was de ”White Tea”. Een combinatie van witte thee, kersen, acaibessen en ginseng. Het heeft een heerlijke kersensmaak en vooral met deze zomerse dagen is het een goede dorstlesser! Ook de ”Black Tea” met perzik smaakt zo lekker en lijkt sterk op mijn favoriete Ice Tea! Alleen is het niet chemisch :D

Deze ”kleine wonderen” zijn onder andere te verkrijgen bij de biologische winkel Ekoplaza.

liefs,
lauryann_handtekening

Comments are closed.