Review: Nootbeszaad.nl

IMG_7248

Vandaag wil ik jullie kennis laten maken met NootBesZaad, ook wel ”Nobeza” genoemd. In deze blog laat ik zien wat ik van hen opgestuurd kreeg, het superfood pakket van afgelopen maand!

Ik heb de twee enthousiaste jongemannen die achter dit concept zitten persoonlijk ontmoet en moet zeggen en dat ik zelf ook erg enthousiast werd van de passie die ze hebben en wat ze hiermee van plan zijn. Bij deze wil ik duidelijk maken dat ik hier geen geld mee verdien en dus ook geen enkel belang hierbij heb maar gewoon oprecht enthousiast ben over de producten en het abonnement wat ze aanbieden! Ik vind het een top idee en daarom is er een leuke samenwerking ontstaan.

Wat houdt dat in? In de volgende blogs laat ik wat recepten zien die ik met de superfoods heb gemaakt en zal ik jullie vertellen wat er in de pakketten zit. Ook zal ik meer gaan bloggen over wat superfoods toe kunnen voegen aan jouw voedingspatroon. Daarnaast kan ik jullie verklappen dat het niet bij de superfoodpakketten blijft. De nieuwe website is nog maar net online en er komt binnenkort al een webshop aan! Een shop met een groot assortiment aan (biologische) superfoods. Binnenkort organiseer ik samen met hen weer een leuke winactie voor jullie! :D

Tot eind deze maand kun je je inschrijven voor het pakket van mei! En ik kan ook alvast verklappen dat daar een paar van mijn favorieten in zitten, zoals gojibessen, quinoa, maca en chlorella!

Hoe werkt het?
Bij Noot bes zaad leveren we elke maand gevarieerde superfoodpakketten. Een pakket is te bestellen via de website. Je kunt op de website via verschillende manieren betalen. Om de continuïteit te kunnen waarborgen willen we je bestelling graag voor de 20e van elke maand binnen hebben. Je kunt dan je pakket het begin van de maand verwachten.

Wat kost het?
Het pakket kost 29 euro, dit is exclusief verzendkosten. Voor verzending binnen Nederland vertrouwen wij op de diensten van PostNL. Voor 6,25 euro wordt het pakket bij je thuisbezorgd. In de nabije toekomst willen we ook de mogelijkheid bieden om je pakket af te halen bij een ophaalpunt.

Wat zit er in een pakket?
De pakketten bevatten een gevarieerd assortiment van 4 tot 5 verschillende superfoods. De hoeveelheid is ruim voldoende voor 1 persoon voor 1 maand. Voor nog geen 1 euro per dag krijg je een gevarieerd en gezond supplement op je dagelijkse voeding. Lees hieronder wat je zoal in de pakketten kunt verwachten.

Bron: NootBesZaad.nl

IMG_7240IMG_7203

Wat zat er in het eerste pakket?

  • Gemengde noten
  • Gepeld hennepzaad
  • Pompoenpitten
  • Bijenpollen
  • Incabessen

Review
Ten eerste vind ik het er super uitzien! Alles zit netjes ingepakt en het ziet er leuk uit! Je kunt zien wat erin zit en op de achterkant staat vervolgens duidelijk vermeld wat de ingrediënten zijn, de allergeneninformatie, hoeveel gram erin zit en het land van herkomst! Goed over nagedacht dus en persoonlijk vind ik het een heel fijn idee om te weten waar de producten die ik consumeer vandaan komen en zo weet je zeker dat deze van goede kwaliteit zijn.

Dat ik een groot fan ben van superfoods wisten jullie vast al, ik ben er al een hele tijd mee bekend dus wat dat betreft zijn de producten die ze stuurden niet nieuw voor mij. Maar ben blij met alle duidelijke informatie die ik bij het pakket krijg van Nobeza! Via de mail kreeg ik namelijk ook factsheets over elk superfood, waarin info staat vermeld over de gezondheidsvoordelen van het product en tips hoe je het kunt gebruiken. Super handig en heel duidelijk en fijn om even door te lezen als je graag wil weten waar iets precies goed voor is of je even niet weet hoe je het het beste kan eten.

Lees meer over hennepzaad
Lees meer over pompoenpitten
Lees meer over bijenpollen
Lees meer over incabessen

Nog vragen? Neem gerust contact met mij op of met Nobeza zelf via de site!

Volg Nobeza ook op Facebook & Twitter!

liefs,
lauryann_handtekening

1 Comment

  • april 22, 2014

    Nina

    Wat een leuk artikel en leuk iniatief!